Ez a lista arra hivatott, hogy bemutassa kiknek is köszönheti egyesületünk a működését és azt, hogy a mai napig is ápolhatjuk hagyományainkat és népszerűsíthetjük a kultúrát a fiatalok és idősebbek körében. Ez nem csak egy egyesület hanem egy igazi közösség és céljaink közé tartozik, hogy a próbák és fellépések mellett a mindennapokban is támogassuk és segítsük egymást.

Tehát köszönjük mindenkinek, aki hozzájárul valamilyen formában az egyesület működéséhez!

Családtagok

Az Egyesület legfőbb támogatói a szülők és más családtagok, akik nem csak a fellépéseken való részvétellel, de nagyon sokszor az előkészületekben való segítséggel vagy egy-egy tematikus műsorban szereplőként is segítik a munkánkat. Emellett részt vesznek a viseletek karbantartásában és a táborok operatív faladatainak lebonyolításában is.

Adó 1%

Egyesületünket lehetőségük van személyi jövedelemadójuk 1%-val is támogatni, melyhez a szükséges adatok megtalálhatóak a kapcsolat fülön.

Szabó Magda Művelődési Ház és Könyvtár

A kerepesi művelődési ház ad otthont az Egyesület próbáinak és több fellépésünknek is. Emellett állandó jelleggel tartunk itt közös rendezvényeket, mint farsangi mulatságok, karácsonyi vacsorák vagy a hagyományos nyári táboraink.

Weboldal: http://www.kerepesmuvhaz.hu/

Kerepes Város Önkormányzat és Kerepesi Szlovák Nemzetiségi Önkormányzat

Egyesületünk a helyi önkormányzat támogatását is élvezi és rengeteg helyi fellépési lehetőséget is köszönhetünk ennek a kapcsolatnak.

Weboldal: https://www.kerepes.hu/

Állami pályázatok

Egyesületünk minden évben sikeresen pályázik támogatásokra, amelyek nagyban hozzájárulnak a működésünkhöz.